Tuesday, August 4, 2009

Nippon Lipo Pad - Produk Menguruskan Badan


Nippon Lipo Pad

Nippon Lipo pad telah menjadi 'Produk Jualan Terbaik' di Jepun sejak dipasarkan pada tahun 1990. Produk ini akan mengeluarkan haba dan meningkatkan perpeluhan tapak kaki dimana pada masa yang sama, mampu mengeluarkan bahan-bahan toksin dari badan.

Tapak kaki adalah bahagian dimana mempunyai paling banyak hujungan saraf yang terdapat di dalam badan kita. Oleh itu, Nippon Lipo Pad berfungsi baik pada tapak kaki untuk mengeluarkan sisa dan toksin-toksin yang sedang disingkirkan dalam bentuk peluh.

Apa yang menarik tentang produk ini adalah kemampuannya menurunkan berat badan dengan cepat tanpa memerlukan pengguna bersenam atau diet. Hanya dengan menampal Nippon Lipo Pad pada tapak kaki anda, anda sudah boleh menurunkan berat badan anda antara 500gram hingga 1.5kg dalam masa 4 jam. Buat masa ini, testimoni yang diperolehi adalah dari Jepun kerana produk ini berasal dari sana, maka kami sedang mengumpul testimoni dari pengguna Malaysia untuk dipaparkan kepada anda semua.
Fungsi-fungsi Nippon Lipo Pad adalah seperti berikut;
a) Meningkatkan pembakaran lemak
b) Membuang toksin dalam badan
c) Melegakan kesakitan yang disebabkan oleh lebam-lebam, sakit lutut, sakit belakang, penyakit sendi, artritis, gout, tinitus dan sebagainya.
d) Meningkatkan sistem imunisasi.
e) Membantu sistem limfa dalam penyahtoksikan semula jadi.
f) Melancarkan pengaliran darah.
g) Membantu dalam penyingkiran bahan logam berat.
h) Mempertingkatkan kualiti tidur.

Harga Runcit = RM399
Harga Ahli = RM350
BV = 200

Sila hubungi Azhar - 019-2874827 (Kawasan Shah Alam)
Syihan - 019-3641906 (Taman Tun Dr Ismail)
Anas - 010-2316890 (Wangsa Maju)

Perjumpaan Group Insaan 10 akan diadakan setiap minggu dimana-mana lokasi.

2 comments:

  1. rm 399 berapa pesang?
    ada delivery tak?

    ReplyDelete
  2. RM399 ada 20 keping, utk 10 kali pakai. Biasanya tahan untuk sebulan. Tapi if join MLM Al-Insaan ni, just bayar RM370 je, sbb Harga member RM350, membership lak RM20, so, RM370.

    ReplyDelete